Hoeveel inzicht en tijdsbesparing levert Excel Controller u op?

SAP Business One biedt standaard uitgebreide rapportage-mogelijkheden. Veel gebruikers maken hiervoor een export vanuit SAP Business One naar Microsoft Excel. Vervolgens gaan zij in Excel de data verder bewerken en analyseren met bijvoorbeeld draaitabelfuncties.

Over Excel Controller

Wilt u méér analysemogelijkheden, of juist snel en eenvoudig standaardrapportages kunnen maken? Maak dan kennis met Excel Controller als add-on voor SAP Business One. Dit kan via ons webinar “Excel Controller: de rapportage-/analysetool voor SAP Business One” op donderdag 30 maart om 10.00 uur. Het webinar zal ongeveer 25 minuten duren.

Inhoud webinar

Tijdens het online demo laten we zien hoe u de benodigde draaitabellen en lijsten voor uw rapportages en analyses snel, eenvoudig en accuraat kunt genereren met Excel Controller. Met data die realtime afkomstig zijn uit de database van SAP Business One.

Voor wie?

Dit webinar is primair bedoeld voor managers, controllers en (hoofd-)gebruikers van SAP Business One voor SQL (dus niet voor de HANA-versie). Uiteraard zijn ook niet-klanten van AGION welkom om het webinar te volgen.

Na afloop heeft u een goede indruk van de inzichten, tijdsbesparing en gemakken die Excel Controller ú kan opleveren bij het maken van rapportages en analyses.

Voordelen Excel Controller:

  • Benader direct de database van SAP Business One vanuit uw eigen Excel-rapportages
  • Werk altijd met actuele gegevens, zonder foutgevoelige bewerkingen van datadumps
  • Uitgebreide rapporten standaard meegeleverd, zoals financiële en verkooprapportages
  • Werk met vertrouwde tools in Excel om uw eigen overzichten en dashboards te maken
  • Consolideer overzichten over meerdere administraties
  • Zoom direct in: klik gelijk door naar het gewenste detailniveau
  • Plug-and-play dus korte implementatietijd

Aanmelden

Meld u nu voor het webinar via het aanmeldformulier op deze pagina. Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u dan toch aan, dan ontvangt u na afloop de link naar de opname. Voor verdere vragen kunt u terecht bij Romy Lankheet via tel. 0548 – 364 674 of per e-mail: r.lankheet@agion.nl.

P.S. Probeer Excel Controller zelf met 1 maand gratis proef-licentie! Volg het webinar voor de voorwaarden.