• Inzicht om uw bedrijf te laten groeien

  Zie de krantenkoppen: de markt is grilliger dan ooit. Voor uw bedrijfscontinuïteit en groei moet u sneller reageren op de veranderende marktvraag, acties van concurrenten en verkoopkansen. U moet uw processen stroomlijnen en wilt meer doen met minder. En natuurlijk wilt u weten hoe uw bedrijf ervoor staat. Direct inzicht in uw prestaties, gebaseerd op actuele, eenduidige gegevens die altijd en overal beschikbaar zijn.

  Schrijf u daarom in voor onderstaande webinars en klant-sessies, en leer hoe SAP Business One (versie voor HANA) u direct inzicht geeft in het grote plaatje én de kleinste details. Speciaal voor handels-georiënteerde bedrijven met 10-100 gebruikers, voor een Best-Run Business!

  Nu inschrijven » of neem direct contact op
 • SAP-business-one-mkb-trends
 • Nu inschrijven

  Bedrijfsnaam*

  Uw naam*

  E-mail (zakelijk)*

  Telefoonnummer*

  Ik wil mij inschrijven voor:

  captcha Neem deze code over:

  Opmerking

 • 6
  dec

  Wilt u ook af van het tijdrovende en foutgevoelige verzamelen, scannen en handmatig inboeken van uw inkoopfacturen? Meld u dan nu aan voor ons webinar "Digitale factuurverwerking met Elvy en SAP Business One" op dinsdag 6 december om 9.30 uur.

  Wilt u een sessie in alle rust terugkijken? Bezoek dan het overzicht met de afgelopen events.

 • Over SAP Business One

  SAP Business One is 's werelds toonaangevende erp-software voor mkb-handel en productie; compleet en volledig geïntegreerd. SAP is uitbreidbaar met vele innovatieve oplossingen voor bijv. transport, e-commerce (webshops/klantportalen) en externe magazijnen.

 • Over AGION

  AGION, door SAP Nederland uitgeroepen tot Beste SAP Business One Partner, biedt als premium SAP GOLD partner een totaaloplossing voor handelsbedrijven, webshops, productie- en servicegerichte organisaties. Bewezen SAP-oplossingen en innovaties worden ingezet voor ambitieuze bedrijven van 1 tot meer dan 200 gebruikers. Maar liefst 72% kiest voor SAP na een demo door AGION (gevestigd in Rijssen en Amsterdam).
 • Meer informatie

  Wilt u meer informatie of direct een (online) demo inplannen? Neem dan contact op met Jeroen de Greef van AGION via tel. 0548 36 46 74 of per e-mail: j.degreef@agion.nl.

 • AGION hoofdkantoor Rijssen
  Ethaanstraat 2c
  7463 PC Rijssen
  T: 0548 36 46 74
  E: contact@agion.nl
  AGION vestiging Amsterdam
  Asterweg 19 D 12 – Unit 6
  1031 HL Amsterdam
  T: 020 820 11 41
  E: amsterdam@agion.nl