AGION in Top-3 beste SAP Business One Partners

31 jan

29-01-2013 – RIJSSEN

SAP GoldPartner

AGION is gecertificeerd SAP GOLD-partner

AGION, SAP Business One reseller en SAP GOLD Partner uit Rijssen, is door SAP opnieuw onderscheiden met een positie in de top-3 van beste SAP Business One partners. AGION wist deze positie te bereiken door succesvolle licentieverkoop, hoog opgeleide en gecertificeerde medewerkers en een zeer hoge klanttevredenheid. AGION is bovendien de enige SAP GOLD Partner die geen klantverlies kent.

SAP GOLD Partnerstatus

Naast deze nominaties voor de SAP Partner Award haalde AGION in het verleden al als snelste in Nederland de GOLD partnerstatus. Dit is de hoogst haalbare SAP partnerstatus. SAP kent dit kwaliteitskeurmerk toe op basis van klanttevredenheid, de gerealiseerde verkopen en de toename in het aantal gespecialiseerde medewerkers. SAP partners moeten constant aan strenge kwaliteitscriteria voldoen om deze status te bereiken en te behouden.

‘Mooie erkenning voor enthousiast team’

Jan-Mark Rosman, directeur van AGION: ‘We zijn erg trots op de nominatie voor de SAP Partner Award en onze top-3 positie van beste partners. Een enthousiast team met jarenlange ervaring in bedrijfssoftware gecombineerd met een uitstekend softwarepakket heeft dit alles mogelijk gemaakt. Het is voor ons een mooie erkenning van de grote inspanningen die we als team de afgelopen jaren hebben geleverd.’

Over AGION

SAP Business One: ERP voor het MKB

SAP Business One: ERP voor het MKB

AGION is een premium dienstverlener voor het MKB. AGION bestaat uit een jong en enthousiast team gespecialiseerd in het succesvol inrichten van SAP bedrijfssoftware voor bedrijven van 1 tot 250 medewerkers. AGION heeft bij veel relaties reeds bewezen dat door de invoering van een allesomvattend softwarepakket de bedrijfsvoering, efficiency en de informatievoorziening aanzienlijk wordt verbeterd.